Dubbel glas laten zetten nabij Volendam

Hebt u nog enkel glas in huis? Laat dan uw glas vervangen en bespaar flink op uw energiekosten! Laat dubbel glas zetten door de vakmensen van Erkamp Glas uit Purmerend, nabij Volendam. Wij helpen u graag bij uw klus.

 

Wat is dubbel glas?

 

Tot een aantal jaren geleden werden huizen opgeleverd met enkel glas. Door enkel glas, een enkele glasplaat in een kozijn, ontsnapt in de winter veel warmte vanuit het huis naar buiten. In de zomer komt er veel warmte van buiten naar binnen. Om deze ongewenste uitwisseling van warmte te voorkomen is het mogelijk de enkele glasplaten te vervangen door isolatieglas, of dubbel glas.

 

Er zijn meerdere soorten dubbel glas op de markt. Welke soort het beste bij uw situatie past, kan goed ingeschat worden door de professionals van Erkamp Glas. HR-glas (hoogrendementsglas) en isolatieglas bestaan uit twee glasplaten. Bij isolatieglas is er een ruimte leeg gelaten tussen de platen. Bij HR-glas is deze ruimte gevuld met edelgas. Daarnaast wordt het glas aan de binnenkant afgewerkt met een metalen coating, om een nog betere isolatie mogelijk te maken.

 

Waarom kiezen voor dubbel glas?

 

HR-glas en isolatieglas kunnen een forse besparing op uw energierekening opleveren. HR-glas is wat duurder dan isolatieglas, maar kunt u in twee jaar terugverdienen door de besparing in energiekosten. Als u uw huis wil verduurzamen, dan is investeren in HR-glas een absolute aanrader!

 

Neem contact op met Erkamp Glas

 

Ons glaszettersbedrijf is gevestigd in Purmerend, nabij Volendam en Hoorn. Wij voorzien u graag van advies en kunnen dubbel glas zetten op professionele wijze. Doordat wij door de jaren heen veel kennis en ervaring op hebben gedaan, kunnen wij iedere klus aan. Wij kiezen voor kwaliteit en tevreden klanten, elke keer weer.

 

Als u meer wilt weten of een vrijblijvende offerte aan wil vragen, dan kunt u ons bellen, een e-mail sturen of contact met ons opnemen via het formulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u graag!