GLASHERSTEL IN KROMMENIE DOOR GLASZETBEDRIJF ERKAMP GLAS

Glaszetter nodig?

Is er vanwege een ongelukje een ruit bij u thuis gesneuveld en zoekt u een professioneel glaszetbedrijf? Erkamp Glas is uw expert voor het uitvoeren van een glasreparatie. U kunt rekenen op onze service en ons vakmanschap zodra u glasschade bij ons meldt. Zo heeft u de garantie dat een glasprobleem snel wordt opgelost, om wat voor glas in een deur of raam het ook gaat. Ook voor het vervangen van glas-in-lood zit u bij ons goed.

GLASHERSTEL EN SLOTENSERVICE IN KROMMENIE

Wij leveren een uitgebreid dienstenpakket omtrent allerlei glasprojecten. Naast het herstellen van glasschade aan een woning of bedrijfspand komen we in actie bij het plaatsen van hang- en sluitwerk. Dit doen we in opdracht van particulieren en bedrijven. De sloten die wij plaatsen dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen, een kwaliteitskeurmerk. Bovendien geeft dit certificaat vaak korting op de premie die u betaalt voor uw inboedelverzekering.

GLASREPARATIES DOOR EEN ERVAREN SPECIALIST

Glasherstel laat u uitvoeren door een professional. Met de kennis en ervaring zit u bij Glaszetbedrijf Erkamp Glas helemaal goed. Wij voorzien u van vakkundig advies en geven al onze klanten persoonlijke aandacht. Een goed gevoel is net zo belangrijk als een prettige service. Daarom nemen we bij elke glasreparatie de tijd om een klus naar tevredenheid te klaren zónder extra kosten in rekening te brengen.
Neem bij een glasreparatie of hang- en sluitwerk in Krommenie contact op met ons glaszetbedrijf en maak direct kennis met al onze voordelen.