GLASSCHADE? WIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR

GLASZETTER VOOR RUITEN, GLAZEN WANDEN EN MEER

Een gebroken ruit komt Erkamp Glas snel vervangen. Maar ook wanneer u isolatieglas wilt laten plaatsen, een glazen scheidingswand in een ruimte wilt of u uw glazen deur met privacyfolie wilt laten beplakken belt u de professionele glaszetter uit Purmerend: 0299 - 434 772.

DOUCHEDEUREN, ETALAGERUITEN, FOLIES EN MEER

Naast ruiten voor deuren en ramen, hebben we meer glas. Zo hebben wij een groot assortiment douchedeuren. Voor elke badkamer hebben wij een passend ontwerp in huis. U kunt deze vervolgens door onze vakmensen laten plaatsen. Onze glasspecialisten uit Purmerend kunnen ook etalageruiten op maat maken en deze snel en vakkundig plaatsen. Een goede en stevige etalageruit is het visitekaartje van uw winkel aan het publiek. Daarnaast plakken we diverse soorten folie. Folies zijn een toepassing ter verfraaiing van vensters en ten behoeve van zonwering, beveiliging en privacy. We leveren allerlei variaties en dessins. Zo hebben we plakfolies, maar ook statische folies.


Meer weten over douchewanden, etalageruiten of raamfolie?

NEEM CONTACT OP

GLASREPARATIE BIJ GLASSCHADE

Na 18 jaar in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, ben ik voor mijn zelf begonnen en heb ik op 01-03-2017 Erkamp Glas overgenomen. Met mijn ervaring en kennis op het gebied van glas kan ik de klant vakkundig advies en persoonlijke aandacht geven. Ik ben liever een uurtje langer bezig, zodat ik zeker weet dat het goed is. Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door glas en ben ook zeer dankbaar dat ik nu mijn eigen bedrijf heb kunnen opzetten en daar al mijn passie in kan leggen.

BEL ONZE SPOEDSERVICE: 06 - 2241 4537.

ISOLATIEGLAS EN HR-GLAS

Meer warmte binnenhouden in de koude wintermaanden, en ’s zomers een aangenaam klimaat in huis? Isolatieglas en HR-glas zijn ideale middelen om uw woning beter te isoleren. Wij leveren diverse uitvoeringen van dit glas. Zo hebben we beveiligd HR-glas, maar ook brandwerend en zonwerend isolatieglas.


Voor het leveren en plaatsen van HR-glas hebben wij eveneens diverse mogelijkheden. HR-glas is iets duurder dan standaard isolatieglas, maar dit verschil verdient u binnen ruim twee jaar terug, omdat uw energierekening aanzienlijk omlaag gaat. En met het oog op duurzaamheid is dit een absolute aanrader. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor meer informatie over ons aanbod HR-glas.

NEEM CONTACT OP

KOZIJNEN

Al dat glas moet natuurlijk in een kozijn geplaatst worden. Dat kan in het bestaande kozijn, dat wij waar nodig repareren. U kunt ook kiezen voor nieuwe kozijnen, bijvoorbeeld slanke stalen kozijnen. Zo wordt uw deur of raam een stuk dunner, zonder dat u inlevert op kwaliteit.

GLASZETTER NODIG? NEEM CONTACT OP