Glasvervangers van acrylaat laten zetten in Purmerend

Contact

Bij Erkamp Glas zijn we ook gespecialiseerd in de kunststof glasvervanger; acrylaat. Een lichtgewicht alternatief voor glas. 

Wat is acrylaat

Acrylaat, beter bekend onder de naam plexiglas of perspex, is een heldere kunststof gemaakt van een polymeer van methylmethacrylaat (PMMA). Het is een helder materiaal dat licht goed doorlaat en het weegt tot 50% minder dan gewoon glas.

 

Het voordeel van acrylaat is dat het kan buigen, waardoor het voor specifieke doeleinden geschikt is waar glas niet kan worden gebruikt. Een nadeel van acrylaat is dat de toplaag krasgevoelig is en dat het niet hittebestendig en zelfs brandbaar is. Bespreek daarom altijd van tevoren met Erkamp Glas of acrylaat geschikt is voor waar u het wilt toepassen.

Meer informatie over acrylaat

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Ook voor de glasvervanger acrylaat bent u bij Erkamp Glas in Purmerend aan het juiste adres. Bel ons via 0299 - 434 772.

Neem direct contact op