Lexan polycarbonaat laten zetten in Purmerend

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar een stevig alternatief voor glas dat toch net zo transparant is? Lexan polycarbonaat is een kunststof alternatief voor glas dat ruim 250 keer sterker is dan traditionele vergelijkbare glasplaten. Neem vandaag nog contact op met Erkamp Glas uit Purmerend voor meer informatie over dit moderne alternatief voor glas.

Wat is Lexan?

Lexan is de merknaam die in de markt praktisch als synomiem wordt gebruikt voor polycarbonaat. Polycarbonaat is een vorm van kunststof die uitermate geschikt is om als alternatief voor glas te gebruiken.

 

Polycarbonaat heeft in tegenstellingen tot andere vormen van kunststof een uitermate hoge optische zuiverheid, waardoor het ideaal is om te gebruiken als ruitmateriaal. Bovendien heeft het een zeer grote slagvastheid waardoor het ruim 250 keer sterker is dan traditioneel glas.

Contact

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Lexan polycarbonaat nodig? Bel Erkamp Glas in Purmerend
via 0299 - 434 772.

Neem direct contact op