VAKKUNDIGE GLASSERVICE IN OMGEVING EDAM

Glaszetter nodig?

GLASSERVICE EDAM

Op het gebied van glasservice in de regio Edam is Erkamp Glas de specialist met uitgebreide diensten. Als glaszetter bedienen wij een brede markt met onder meer een aanbod van H++ glas en glazen wanden voor afscheidingen en badkamers. Isolatieglas is ideaal om toe te passen in renovatiewoningen en bedrijfspanden om warmteverlies tegen te gaan. Een glazen douchewand zorgt ervoor dat het water niet in de hele badkamer terechtkomt. Wij hebben voor alle ramen en deuren glas beschikbaar. Onze service is zowel beschikbaar voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Zo hebben wij voor winkels speciale etalageruiten die op basis van maatwerk gerealiseerd worden. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor glasreparatie als er sprake is van glasschade.

OOK VOOR MULTIFUNCTIONELE FOLIES

Naast de glasservice die wij in Edam en regio bieden, heeft Erkamp Glas nog een speciale dienst beschikbaar. Als onderdeel van onze service is het mogelijk om door ons folie te laten plakken. Folies hebben een multifunctioneel karakter. Zo dient folie onder meer om vensters te verfraaien, maar is er tevens sprake van bijvoorbeeld een zonwerende functie. Daarnaast is folie op vensters ideaal om uw privacy te verhogen en is er sprake van een beveiligende functie. De variatie in design is groot en bovendien behoort zowel plakfolie als statische folie tot ons aanbod.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

U kunt met betrekking tot elk onderdeel van onze uitgebreide glasservice contact opnemen. Erkamp Glas is gevestigd in Purmerend maar in de wijde regio actief. Wij komen ook bij u in Edam en omgeving langs om glasschade te herstellen, isolatieglas te plaatsen of uw badkamer van een glazen douchewand voorzien. Is uw ruit stuk? Dan kunt u ons snel bereiken door even te bellen naar 0299 - 434 772. U kunt ook het contactformulier invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.