Kozijnen plaatsen in de regio Purmerend

Contact

Al dat glas moet natuurlijk in een kozijn geplaatst worden. Dat kan in het bestaande kozijn, dat Erkamp Glas waar nodig repareert. U kunt ook kiezen voor nieuwe kozijnen, bijvoorbeeld slanke stalen kozijnen. Zo wordt uw deur of raam een stuk dunner, zonder dat u inlevert op kwaliteit.

Wat zijn kozijnen?

Een kozijn is een meestal rechthoekig frame of een rand waarin glas kan worden geplaatst. (Raam)kozijnen zijn of van hout, of van aluminium, staal of kunststof. Kozijnen zijn er voor zowel binnen als buiten. Een buitenkozijn is een onderdeel van een gevel, maar heeft geen dragende functie. Een binnenkozijn is meestal onderdeel van een wand en is bedoeld als doorgang tussen twee ruimten.

Contact

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Wilt u meer informatie over kozijnen?
Bel Erkamp Glas via 0299 - 434 772.

Neem contact op met Erkamp glas