HR-glas laten zetten in de regio Purmerend

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ook voor HR-glas kunt u bij Erkamp Glas terecht. HR-glas is iets duurder dan standaard isolatieglas, maar dit verschil verdient u binnen ruim twee jaar terug, omdat uw energierekening aanzienlijk omlaag gaat. En met het oog op duurzaamheid is dit een absolute aanrader.

Wat is HR-glas?

HR-glas - oftewel Hoog Rendementsglas - is dubbelglas bedoeld voor extra isolatie. HR-glas bestaat, net als gewoon isolatieglas uit twee platen glas die op afstand van elkaar in één sponning zijn geplaatst. De ruimte die tussen het glas bestaat, wordt gevuld met edelgas en het glas aan de binnenzijde wordt voorzien van een metalen coating, wat extra isoleert. Een ruit met HR-glas scheelt aanzienlijk op uw energierekening.

Contact

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Neem contact op voor meer informatie over ons aanbod HR-glas

Bel ons direct