Gehard glas laten zetten in Purmerend

Contact

Gehard glas is speciaal ontwikkeld om niet snel te breken en geen schade toe te brengen. Bij Erkamp Glas uit Purmerend leveren we gehard glas voor diverse toepassingen.

Wat is gehard glas?

Gehard glas is glas dat thermisch is behandeld. Normaal glas wordt eerst verhit tot 600 graden, waarna het op een bepaalde snelheid wordt afgekoeld. Hierdoor krijgt het glas kenmerkende eigenschappen, waaronder dat het bij breuk uiteenvalt in kleine onscherpe korrels. Gehard glas is goed bestand tegen hitte en kan dus ook goed als kookplaat toegepast worden. Daarnaast wordt het gebruikt in douchedeuren, bushokjes en voor autoruiten. Echter als toepassing bij balustrades/relingen is gehard glas niet geschikt; het kan breken, waardoor men naar beneden kan vallen.

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Ruit gesneuveld? Bel direct!

0299 - 434 772