GLASZETTER IN OOSTHUIZEN, WARDER
EN MIDDELIE

Glaszetter nodig?

GLASZETTER ERKAMP GLAS IS ONDER MEER WERKZAAM IN EN ROND
WARDER EN MIDDELIE.

Wij vervangen en plaatsen allerlei soorten glas, bijvoorbeeld dubbel glas en isolatieglas, maar ook veiligheidsglas. Beglazing met een hoge isolerende factor biedt het meeste voordeel. De warmte blijft binnen en daarom hoeft u minder te stoken en bijgevolg gaat de energierekening omlaag. Ook voor glasschade kunt u Erkamp Glas inschakelen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een gebroken ruit te vervangen.

HANG- EN SLUITWERK LATEN PLAATSEN

In omgeving Warder, Middelie en Oosthuizen biedt Erkamp Glas een extra service voor het plaatsen van hang- en sluitwerk. Naast dat wij werkzaam zijn als glaszetter bieden wij u een uitgebreide slotenservice. Als u uw woning optimaal wenst te beveiligen, kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien uw huis namelijk van sluitwerk dat beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De sloten met dit keurmerk schrikken inbrekers af omdat deze moeilijk open te breken zijn. Ook voor het vervangen van sloten, na beschadiging door bijvoorbeeld een inbraakpoging, komen wij bij u langs. De slotenservice is eveneens beschikbaar voor bedrijfspanden. Wij geven onder meer advies over het sluitplan en voorzien uw bedrijfspand van het beste sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo blijven onbevoegden buiten de deur.

PROFESSIONELE KWALITEIT VOOR SCHERPE PRIJZEN

Als professioneel glaszetter en slotenservice levert Erkamp Glas standaard de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Woont u in Warder of Middelie of heeft u hier of in de regio een bedrijf? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of maak telefonisch een afspraak via 0299 - 434 772. U kunt ook van het contactformulier gebruikmaken.