DUBBEL GLAS PLAATSEN EN REPAREREN PURMEREND

Glaszetter nodig?

EEN GLASBEDRIJF IN PURMEREND MET ERVARING

Erkamp Glas en Slotenservice is een glasbedrijf in Purmerend. Bij glasbreuk staan wij als glaszetter, indien nodig, binnen een half uur bij de klant om het glas te vervangen. In sommige gevallen kunnen we dubbel glas repareren. Klanten in Edam, Volendam, Zaandam Landsmeer, ilpendam, Edam, De Rijp en Middenbeemster kunnen dit bevestigen en zijn heel tevreden met deze unieke aanpak. Onze service beperkt zich niet tot herstellingen bij glasbreuk. Bij heel wat klanten in bijvoorbeeld De Rijp plaatsten wij nieuwe kozijnen met dubbel glas. Dubbel glas plaatsen levert direct resultaat namelijk: het houdt de warmte binnen en houdt de kou buiten. Ook bij renovaties kunt u op ons rekenen. Wilt u nieuw glas plaatsen in uw oude raamkozijnen, geen probleem, wij doen de nodige aanpassingen en zorgen dat het glas professioneel geplaatst wordt en voldoet aan de Nederlandse bouwregelgeving.

 

Wilt u uw glas vervangen en dubbel glas plaatsen, eventueel HR-glas, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Door onze ervaringen en de geleverde diensten worden wij in Purmerend en omgeving als experts beschouw in het plaatsen van dubbel glas en dubbel glas herstellen. Voor onze snel service kan u terecht op het spoednummer 06 - 2241 4537 of stuur ons snel een mail via het online formulier.

ANDERE SPECIALITEITEN

Ondertussen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het plaatsen van douchewanden, het plaatsen van isothermische of spiegelende folies tot zelfs het plaatsen grote etalageruiten. Klanten uit de ruime omgeving van Purmerend deden al beroep onze diensten. Wij zijn als glaszetter actief in Landsmeer, llpendam, Edam, De Rijp en Middenbeemster.

VRIJBLIJVEND ADVIES EN OFFERTE

Als u een of ander project wil realiseren vraag dan vrijblijvende een offerte. We werken heel professioneel en klantgericht en geven graag aan elke potentiële klant gratis en deskundig advies. Omdat ons werk niet alleen een passie maar ook een hobby is die we met fierheid willen beoefenen, beschouwen wij elke opdracht, hoe klein ook, als een echte uitdaging. Bovendien staan wij garant voor de beste materialen tegen de scherpste prijzen. Glas nodig of snel uw dubbel glas repareren, twijfel niet, Erkamp is er voor u.