De glaszetter van veiligheidsglas in de regio Purmerend

Contact

Voor veiligheidsglas, ook wel inbraakwerende beglazing genoemd, kunt u terecht bij de expert op het gebied van glas: Erkamp Glas uit Purmerend.

Wat is veiligheidsglas?

Veiligheidsglas is glas dat is samengesteld uit verschillende lagen glas, die met elkaar verbonden zijn door een tussenlaag van onzichtbare kunststoffolie. Dit maakt het glas ongeveer vijf keer zo sterk als gewoon glas. Als veiligheidsglas breekt, zorgt de folie ervoor dat er geen scherven ontstaan, er ontstaat ook geen opening. Dit maakt veiligheidsglas uitermate geschikt als inbraakwerend glas. 

Contact

Onze manier van werken

Na 18 jaar zelf in dienst te zijn geweest bij Erkamp Glas, heb ik in 2017 Erkamp Glas overgenomen en inmiddels is Erkamp Glas uitgegroeid tot een bedrijf waar meerdere ervaren glaszetters met plezier werken. Met al onze ervaring en kennis op het gebied van glas kunnen we iedere klant zowel vakkundig advies als persoonlijke aandacht geven. We zijn liever een uurtje langer bezig, zodat we zeker weten dat het goed is. We gaan dan ook altijd voor tevreden klanten, in ieder project.

Spoedservice van Erkamp Glas

Is er een ruit gesneuveld? Dan staat onze glazenzetter snel bij u voor de deur om het raam te vervangen.

SPOEDSERVICE BEL DIRECT
Bel Erkamp Glas Purmerend

Weer je tegen inbraak met veiligheidsglas van Erkamp Glas

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden