Koop uw isolatieglas vlakbij Landsmeer

Glaszetter nodig?

Erkamp Glas en Slotenservice is ook actief in Landsmeer. U kunt bij ons terecht voor alles wat met glas te maken heeft: van piekfijn maatwerk in schuifdeuren, etalages of douches tot simpele reparaties van gesneuvelde ruiten. Maak hieronder kennis met ons rijke aanbod.

Isolatieglas

Erkamp zorgt voor een vakkundige levering en plaatsing van isolerend glas op maat van uw project. Zoals de naam aangeeft, zorgt "isolatieglas" voor een betere isolatie van uw raampartijen en glasdeuren. Dit is het vroegere dubbelglas en wordt tegenwoordig HR-glas of Hoog Rendementsglas genoemd. Er zitten hier twee of drie glasplaten in een sponning. In de tussenruimte zit edelgas en de binnenzijde krijgt een metalen coating. Zo is HR-glas ideaal voor het buitenschrijnwerk van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

 

Gehard glas bestellen

Gehard glas is een van de vele speciale glassoorten in ons aanbod. Het is haast onbreekbaar en brengt geen schade toe als het breekt. Hiervoor verhitten we standaard glas tot 600 graden Celsius om het op snelheid af te koelen. De bijzondere eigenschappen maken dit glas ideaal als kookplaat of in de douche, maar ook in openbare gebouwen of als autoruiten.

Inbraakwerend glas

Wij leveren en plaatsen veiligheidsglas op maat. Het is opgebouwd uit verschillende glaslagen en verbonden door een transparante kunststoffolie. Zo wordt het ongeveer vijf keer sterker dan normaal. Breekt het glas, dan houdt de folie de scherven samen en worden openingen veilig en wel vermeden.

 

Isolatieglas bestellen in Landsmeer?

Contacteer Erkamp Glas en reken op onze jarenlange ervaring. Wij zorgen voor vakkundig advies en een persoonlijke service. Eerder op zoek naar het betere slotwerk? Wees gerust: wij herstellen, plaatsen of renoveren sloten met het politiekeurmerk "Veilig Wonen". Maak snel een afspraak.