DUBBEL GLAS ZETTEN DOOR PROFESSIONALS VAN ERKAMP GLAS!

Glaszetter nodig?

Een lagere energierekening en meer wooncomfort, dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Door het plaatsen van dubbel glas kan dit worden bereikt. De professionals van Erkamp Glas uit Purmerend komen graag bij u langs, ook in Hoorn.

VERSCHILLENDE GLASSOORTEN

De begrippen enkel glas, dubbel glas, isolatieglas en HR-glas zijn voor veel mensen bekend, maar wat houden de begrippen precies in? Enkel glas is een enkele laag glas, geplaatst in een sponning. Enkel glas wordt in nieuwbouwprojecten niet meer gebruikt, omdat het glas warmte goed geleidt en niet goed isoleert. Is het buiten erg koud en probeert u binnen de kachel op te stoken, dan zal veel warmte verloren gaan door het enkele glas. In de zomer komt de warmte van buiten naar binnen, wat kan zorgen voor een onaangename temperatuur in huis.

BESPAREN DOOR BETERE ISOLATIE

Door dubbel glas te zetten is dit probleem op te lossen. Door twee glazen platen in een sponning te plaatsen, met daartussen een holle ruimte gevuld met gas, isoleert het dubbele glas goed. Dit kan aanzienlijk schelen op uw energierekening. Gewoon dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd.

 

Een glassoort die nog beter isoleert, is HR-glas. HR staat voor Hoog Rendement. De ruimte tussen de twee glasplaten wordt gevuld met gas. Daarnaast wordt het glas aan de binnenzijde voorzien van een coating, die extra isoleert.  Dit glas is iets duurder dan standaard isolatieglas, maar deze kosten kunt u binnen twee jaar terugverdienen doormiddel van een lagere energierekening. Met het oog op duurzaamheid, is HR-glas een aanrader!

ERKAMP GLAS: DE PROFESSIONELE GLASZETTER NABIJ HOORN!

U mag er op vertrouwen dat wij scherpe prijzen aanbieden, de beste materialen gebruiken en professioneel personeel inzetten! Wij staan voor u klaar voor glasreparatie bij glasschade, dubbel glas zetten, inbraakadvies en nog veel meer. Van Landsmeer tot Hoorn, wij komen u snel en vakkundig helpen.

 

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Dan kunt u ons mailen, het contactformulier invullen of ons bellen. Ga voor een voordelige, duurzame keuze met glas van Erkamp Glas!